ALGEMENE INFO
Wij zijn blij u te kunnen verwelkomen bij CashBingo.nl; de website voor alle bingo fans. We nodigen u uit om deel te nemen aan een populair en spelvriendelijk bingospel in een multi-speler omgeving - chatten en spelen met uw vrienden en bekenden, collega's en geestverwanten.

Eenvoudig deelnemen.

Waar u ook voor kiest, enkel spelen voor het plezier of ook voor het echte geld, het spel is eenvoudig en gebruiksvriendelijk en ontworpen om u maximaal te kunnen vermaken.

Het Multiplayer bingo spel dat wij presenteren is gemaakt met Flash, wat betekent dat er geen noodzaak is voor aanvullende download en installatie van software. Een enkele klik en een aantal seconden geduld en het spel is geladen en u bent binnen! Overbodig om nog te zeggen dat u vast en zeker veel plezier zult beleven aan de fraaie spelomgeving en het speelgemak.

Voor uw plezier of voor echt geld?

U kunt spelen in Fun of in Real mode, maar welke optie u ook kiest, uw zult ons spel zeker aangenaam, snel en spannend vinden.

Wilt u eerst eens bekend worden met de werking van het spel of wilt u uw kansen eerst een inschatten? Kies een naam (zonder te registreren), neem 1 of meerdere Fun kaarten en geniet van het spel en van het chatten met andere spelers.

En wanneer u uiteindelijk beslist om uw geluk te beproeven met het winnen van echte prijzen, dan is het kopen van kaarten even veilig als eenvoudig: koop eenvoudig speeltegoed met een telefoontje en u kunt voor de volgende spelronde direct al kaarten kopen.

Speel

Wanneer u speeltegoed heeft aangeschaft dan kunt u kaarten kopen voor de volgende spelronde. Het spel start gebruikelijk om de paar minuten.

Ga er gewoon voor zitten en observeer uw kaarten en met wat geluk bent u een winnaar. Een van de leuke dingen van online Bingo is dat u de getallen op uw eigen kaarten niet hoeft aan te stippen; de computer doet dit automatisch voor u. U kunt tot maximaal 10 kaarten kopen wanneer een nieuwe spelronde aanstaande is of u kiest 'Autobuy' zodat de computer de kaarten automatisch voor u koopt.

Welnu, u bent nu helemaal klaar om uw geluk te beproeven bij CashBingo.nl en om ECHTE PRIJZEN te winnen! Wanneer u nog vragen of verzoeken heeft, neemt u dan alstublieft contact met ons op via e-mail of via het feedback formulier in het spelpaneel. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoord geven.